• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner

ProNails Academy

Na ProNails-u, zaista verujemo da su inovacija i kontinuirano unapređenje temelji uspeha u industriji lepote. Našu posvećenost ovoj filozofiji možete videti u našem raznovrsnom asortimanu proizvoda i sveobuhvatnim programima obuke. Naš cilj je jednostavan: pružiti vam najbolje obrazovanje u svetu nege noktiju.

ProNails Akademija predstavlja moderni i fleksibilni pristup učenju. Kombinovali smo praktične online teorijske obuke sa praktičnim vežbama koje se održavaju u našim modernim centrima za obuku.

Bilo da želite unaprediti veštine kao profesionalac za negu noktiju ili započinjete potpuno novu karijeru, tu smo da podržimo vaše ambicije.

Naši Kursevi za Nokte

Tehničar za nokte radi gel nokte

Radionice za iskusne stiliste noktiju

Imate iskustvo kao stilista noktiju i želite da unapredite svoje veštine? Za vas imamo radionice koje će vam pomoći da unapredite svoju stručnost.

Žene gledaju online kurs ProNails-a

Osnovna obuka

ProNails nudi sveobuhvatnu Osnovnu obuku za ambiciozne stiliste noktiju. Na obuci ćete savladati sve tehnike i dobiti praktično iskustvo potrebno za početak uspešne karijere u oblasti nege noktiju. 

prirodni gel nokti

Online kursevi za nokte

ProNails takođe nudi online kurseve za one koji su zainteresovani za učenje na daljinu. Naši programi e-učenja pažljivo su osmišljeni kako bi vam pružili maksimalnu fleksibilnost tokom učenja.

Zašto izabrati ProNails Akademiju?

Izbor ProNails Akademije sinonim je za odabir vrhunskog obrazovanja u oblasti nege noktiju. Naša posvećenost pružanju vrhunske obuke ogleda se u našem timu visoko obučenih instruktora, inovativnim metodama podučavanja i raznovrsnom asortimanu globalno priznatih proizvoda.

Osim toga, naša Akademija prepoznaje važnost fleksibilnosti u učenju. Nudimo kombinaciju online kurseva i praktičnih treninga u našem centru, omogućavajući vam da razvijate svoje veštine tempom koji vam odgovara.

  • Obrazovna Izvrsnost: Računajte na naše iskusne instruktore da vas stručno vode tokom vašeg obrazovnog puta.
  • Osiguranje Kvaliteta: Iskusite moderne tehnike podučavanja i pristup međunarodno priznatim proizvodima kako biste ostali u samom vrhu industrije.
  • Učenje prilagođeno vama: Naš program prilagođava se vašem rasporedu sa online kursevima i praktičnim sesijama, osiguravajući da možete napredovati tempom koji vam odgovara.

Naši najpopularniji kursevi za nokte

Postati partner ProNails-a

pronails partner

Postati partner ProNails-a otvara vrata ekskluzivnog područja rezervisanog za profesionalce u oblasti lepote. Kada se aktivira vaš nalog, dobićete pristup našoj online prodavnici, omogućavajući vam da obavljate visokokvalitetne kupovine za svoje poslovanje. Takođe, personalizovano vođstvo je dostupno kada posetite neki od naših ProNails centara. To je početni korak ka uspehu vašeg poslovanja u industriji lepote.

Lokacije naših trening centara

Saznajte najnovije vesti o ProNails-u

Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.