• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner

12 septembar 2022 u Ljudi iz ProNails-a

5 min. vreme za čitanje

ProNails, naša priča

Za kreativnu Catherine Claus, uspešno vođenje sopstvenog salona je bio samo početak. Preduzimljiva i entuzijastična, ubrzo je počela da obučava stiliste noktiju. Na taj način je inspirisala stotine žena (i muškaraca) da pretvore svoju strast u samostalnu profesiju. Sa osećajem za trend, okom za profesionalni kvalitet i najnovijim tehnikama u rukama, postavila je profesionalnu negu noktiju na mapu Evrope.

ProNails je rođen!

Sada, posle više od 40 godina, ProNails se razvio u međunarodno vođen tim, sa najsavremenijim održivim sedištem u Brasschaat-u, gde unapređujemo ProNails proizvode, detaljno ih testiramo i proizvodimo pod najstrože kontrolisanim standardima. Sve to je i dalje zasnovano na istom uverenju: hrabro uvodite novitete, opredelite se za kvalitet, podelite znanje i stručnost sa svojim klijentima, koji u međuvremenu postaju sve veća zajednica novih strastvenih profesionalaca. 

Potrebe profesionalaca iz sveta lepote su se promenile od ranih godina ProNails-a do danas: stilista noktiju, pored dobrih veština i tehnika, mora biti i dobar preduzetnik. Da bi bio uspešan, salon bi trebalo da ima jedinstvenu ponudu usluga i proizvoda, atraktivan izgled i dobru promociju na društvenim mrežama. Pored toga, tržište i klijenti se stalno menjaju, i teško je samostalno održati korak.  

 

Kao profesionalac u svetu lepote, pravog partnera ćete naći u ProNails-u. Partnera koji će vam pružiti najbolje proizvode i najnovije tehnike i koji će vam, pre svega, pružiti podršku prilikom svih izazova sa kojima ćete se, kao preduzetnik, sresti. Partner koji vas okružuje snažnom mrežom stručnjaka i nudi vam buduće trendove pre svih. Partner koji vam pruža znanje i sredstva koji su vam potrebni kako bi vaš salon i vaša budućnost bili uspešniji. 

Ako želite da idete brzo, idite sami - ali ako želite da stignete daleko, idite zajedno sa ProNails-om kao svojim partnerom.

PRONAILS
Budućnost je u tvojim rukma
Mi vam pomažemo da rastete i zasijate

Tagovi

  • Poslovni saveti
Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.