• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner
Pronails Premium Salons
Menadžer prodaje Aurelie Sonck

Menadžer prodaje Aurelie Sonck

12 septembar 2022 u Poslovni saveti

7 min. vreme za čitanje

Kako postati ProNails Partner

ProNails će biti idealan partner, ako vi, kao profesionalac iz sveta lepote, težite kvalitetu, inovacijama i novim trendovima. Vi ste profesionalni stilista noktiju koji želi da pređe na ProNails? Želite da saznate više o našem brendu ili da počnete da koristite ProNails u svom salonu?

Mi vam pomažemo da rastete!

Kao talentovani profesionalac, u ProNails-u ćete naći jakog i pouzdanog partnera za negu ruku, noktiju i stopala. Verujemo da kvalitet, inovacije i napredak idu ruku pod ruku. Svakodnevno činimo jedne druge jačim, boljim i glamuroznijim. Vi i ProNails: pravi partneri za lepotu. Želite da svoj biznis podignete na viši novo? Ili planirate da otvorite novi salon? I najvažnije: tražite profesionalnog partnera koji će vam pomoći? Uvek želite najbolje? Imate li ono što je potrebno da to i dobijete?

Ostavite poruku ispod i kontaktiraćemo vas što pre. 

Počni da radiš Sopolish u četiri koraka

Menadžer prodaje Aurelie Sonck

O autoru

Menadžer prodaje Aurelie Sonck

Zdravo, ja sam Aurélie, menadžer prodaje u ProNails-u u Belgiji i zajedno sa belgijskim timom strastvenih profesionalaca i stručnjaka, svakodnevno radimo na tome da održimo svoje obećanje: da ćemo biti pravi partner profesionalcima iz sveta lepote, kao što ste vi! Svakodnevno vam pružamo podršku kako biste i imali zadovoljne, lojalne klijente. Najviše volim da otkrivam što je to što možemo da pružimo vama i vašim kolegama kako bismo bili pravi partner za svakoga! 

Tagovi

  • Poslovni saveti
Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.