• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner
Pronails Profit
Kreativni direktor Michael Van de Put

Kreativni direktor Michael Van de Put

5 min. vreme za čitanje

Šta određuje vaš profit?

1. CENA USLUGE

Svakom klijentu pružate profesionalnu uslugu, vrhunskog kvaliteta. Vaš rad i stručnost zaslužuju adekvatnu cenu. Mnogim stilistima noktiju je cena usluge veoma niska, što znači da se odriču svoje zarade koja im je potrebna da bi bili uspešni. Cena vaše usluge bi trebalo da raste srzmerno ostalim poskupljenjima. Morate verovati da će vaši klijenti ceniti vašu stručnost. 

Uslugu BFLEX - Prirodni tretman noktiju, možete naplatiti više od 2.000 RSD.
Uslugu BSTRONG - Izlivanje prirodnih noktiju, možete naplatiti 3.400 RSD (za prvo izlivanje) ili 2.500 RSD za korekciju.

2. TRAJANJE USLUGE

Trajanje usluge direktno utiče na vaš profit. Imate određeni broj radnih sati dnevno, ali ako radite brže, možete povećati broj zakazanih usluga i zaraditi više. Klijenti plaćaju uslugu, a ne vreme. Takođe, neki od njih imaju malo slobodnog vremena, pa će ceniti to što možete da im ponudite istu ili bolju uslugu za kraće vreme. 

BFLEX ili BSTRONG gelovima koji štede vreme, možete pružiti vrhunsku uslugu duplo brže, jer se nanose jednostavnije i zahtevaju manje koraka tokom nanošenja, suše se kraće i nije ih potrebno turpijati. Sve ovo vam omogućava da zaradite duplo više.

3. DODATNA PRODAJA

Svakog dana, imate određeni broj klijenata. Oni unapred znaju cenu usluge. Međutim, možete obezbediti dodatnu zaradu pružanjem ličnih saveta svakom klijentu o tome kako da produže rezultate manikira ili pedikira, adekvatnim proizvodima za kućnu negu. 

ProNails proizvodima za negu ruku, noktiju i stopala, klijentima možete ponuditi isti, profesionalni kvalitet kod kuće, kao u salonu. Takođe, pošto su vaši klijenti upoznati sa kvalitetom proizvoda, oni su idealan poklon za njihovu porodicu i prijatelje. 

4. ZADOVOLJSTVO KLIJENATA 

Zadovoljni klijent, koji ima savršene nokte do sledeće korakcije, ne samo da će biti redovan, nego će vas preporučiti drugima. Ako se klijentima nokti budu odvajali, pucali, menjali boju ili dođe do nekih drugih problema, moraćete da im uradite besplatnu korekciju, što dodatno troši vaše vreme i remeti vam raspored. Ili, još gore, izgubićete klijenta. 

Kada radite jednim, profesionalnim sistemom, proizvodi i metode rada su usklađeni tako da uvek možete garantovati savršen rezultat svakom klijentu. Zato nemojte rizikovati kombinovanjem proizvoda različitih brendova; zadovoljstvo vaših klijenata je mnogo vrednije!  

5. POPNJENI TERMINI

Dobar prihod i profit vašeg biznisa uvek počinju sa dobrom bazom klijenata i popunjenim terminima. Zato bi trebalo da ponudite moderne usluge gelom koje su veoma tražene i da održite zadovoljstvo klijenata odličnom uslugom. Međutim, ako su vaši termini već popunjeni, moraćete da odbijete neke klijente tako da nećete moći da zaradite još više. Zato koristite inovativne BFLEX i BSTRONG gelove koji štede vreme, kako biste obezbedili dodatne termine u svom rasporedu, a samim tim ćete zaraditi više!

6. FIKSNI TROŠKOVI

Vašu zaradu određuju promet i troškovi. Salon ima rashode koji moraju biti uzeti u obzir. Oni uključuju troškove lokala, održavanja, struje i plate zaposlenih, koje se strogo moraju kontrolisati. Obzirom da često niste u mogućnosti da utičete na ove fiksne izdatke, važno je da učinite sve što možete kako biste povećali prihod. Ovi fiksni troškovi se mogu uvećati (npr. skuplji zakup, više cene struje i osiguranja), pa u tom slučaju morate tražiti rešenja i inovacije kojim ćete povećati promet.  

7. UTROŠAK MATERIJALA

Iako, procentualno, ima najmanji udeo u vašim izdacima, profesionalni proizvodi koje koristite su takođe trošak koji bi trebalo pažljivo pratiti. Od ključnog je značaja da sagledate potrošnju materijala po usluzi kao i vreme koje utrošite, jer to određuje vašu zaradu. Ako koristite različite jeftinije proizvode za jednu uslugu, to će vam oduzeti mnogo više vremena i koštaće vas više nego kada koristite jedan proizvod koji u sebi sadrži sve, a kojim možete raditi duplo brže. 

BFLEX prirodni tretman za nokte će vas koštati samo 150 RSD po usluzi. Utrošak BSTRONG gela za izlivanje koštaće 320 RSD za prvo izlivanje i 240 RSD za korekciju. Kada tome dodate uštedu vremena, jer možete da radite duplo brže i zaradite duplo više, ovo će biti najjeftinija i najprofitabilnija rešenja za vaš salon!

Kreativni direktor Michael Van de Put

O autoru

Kreativni direktor Michael Van de Put

Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.