• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner

BSistem početni set 6 kom.

BSistem početni set 6 kom.

Broj proizvoda: 30159

RSD23.570 Uključujući BTW

Order before 12h00, delivered the next working day

  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Pouzdan partner
  • Pomažemo vam da rastete i da zasijate

Početni set sadrži: prajmer bez kiseline - Bflex Clear - Bflex Candy - Bstrong Clear - Bstrong Pure - BColour Wild At Heart
Za vegansko, prirodno ojačavanje ili izlivanje noktiju, bez kiseline. Nude nijanse ili u boji.

Najbrže nanošenje gel boje iz bočice: potpuna pokrivenost u jednom sloju. 

Opis

B sistem je jedinstveni, profesionalni gel sistem za prirodno ojačavanje noktiju ili izlivanje koje je veoma jednostavno i brzo. Inovativna formula koja sadrži sve u jednom gelu, omogućava značajnu uštedu vremena, što znači da ćeš moći da zakažeš više klijenata dnevno, a samim tim i da zaradiš više. Ako zakažeš samo dva klijenta više u toku dana, zaradićeš 80.000 din. više mesečno, tj. 960.000 din. više godišnje. Pored toga, ovi veganski gelovi uopšte ne sadrže kiselinu, tako da možeš da kreiraš prelepe, prirodno tanke jake nokte koji će dugo trajati. U ponudi ćeš imati izuzetnu uslugu koja će privući moderne klijente, koji cene kvalitet i žele da ga plate. Dvostruka korist! B sistem omogućava da imaš više zadovoljnih klijenata, veću zaradu i više vremena za sebe!

Treba ti pomoć našeg stručnjaka?

Imaš pitanje o proizvodima ili te zanima kako ih naneti? Slobodno nas kontaktiraj i rado ćemo odgovoriti na sva tvoja pitanja. Dobićeš odgovor u roku od 24 sata.

Kontaktiraj nas

Posetite neki od naših centara

U ProNails centrima širom sveta, rade posvećeni eksperti koji će te usmeriti i dati lični, profesionalni savet i obuku koja ti je, kao stilisti noktiju, potrebna!

Zakaži sastanak u ProNails centru
Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.