• Veganski
 • Za profesionalce iz sveta lepote
 • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
 • Pouzdan partner

BFlex LED Gel Happy 14 ml

Broj proizvoda: 29943

RSD3.750 Uključujući BTW

Order before 12h00, delivered the next working day

 • Za profesionalce iz sveta lepote
 • Pouzdan partner
 • Pomažemo vam da rastete i da zasijate

Izvanredna pink nijansa, za tamnije ružičasti do koralni ton kože, veoma prirodna na noktima.

 • Prirodni BFLEX gelovi
 • Veganski i bez kiselina
 • BFLEX prirodni tretman za nokte sadrži sve u jednom gelu: bazu - bilder - kamuflažni - sjaj
 • Najisplativija usluga gelom za prirodne nokte koja štedi vreme
Opis

BFLEX je 4-u-1 LED GEL u bočici! Obzirom da nanošenje zahteva manje slojeva, nokti izgledaju tanje i mnogo prirodnije. Neće vam biti potrebni zasebna baza, bilder, boja i sjaj kako biste postigli isti izgled i sjaj. To je mnogo isplativije! 

Zahvaljujući 4-u-1 metodi nanošenja, usluga BFLEX gelom traje mnogo kraće. Proizvodi drugih brendova obično zahtevaju više koraka. BFLEX nije potrebno turpijati i nije potreban zaseban završni sjaj.

BFLEX ne sadrži kiselinu i trebalo bi ga kombinovati sa prajmerom bez kiseline.  Zato BFLEX ima  mnogo prijatniji miris. Sa BFLEX gelovima je sve najprirodnije moguće: linija proizvoda je veganska, a količina proizvoda na noktu je svedena na minimum. Zato BFLEX ne stvara osećaj težine na noktu i izgleda prirodno tanko!

BFLEX je 100% belgijski proizvod i zato je u skladu sa strogim evropskim propisima u kozmetici. Sa proizvodima drugih brendova niste uvek sigurni gde su proizvdeni i pod koliko strogim regulativama

Sve BFLEX gelove je potrebno sušiti samo 30 sekundi na SOFT režimu Smart lampe. To omogućava manje emitovanje toplote i zato je mnogo prijatnije. Za osetljivije kijente, možete odabrati režim 60 sekundi SOFT za još manji osećaj zagrevanja.

What it is

 • 6 potpuno novih BFLEX nijansi kako biste proširili ponudu boja prirodnog tretmana za nokte!
 • Fleksibilni 4 u 1 gel u bočici sadrži sve u jednom: bazu, bilder, kamuflažni i sjajni gel.
Kako se radi

Kako se koristi

 1. Pripremite nokte za nanošenje gelova uobičajenom procedurom. Koristite električnu turpiju i fine nastavke za osovinu na 6000 obrtaja.    
 2. Nanesite prajmer bez kiseline 
 3. Koristite BFLEX prirodne nijanse kao bazu, bilder i sjaj  - prvo nalakirajte tanak bazni sloj BFLEX gela na svih 5 noktiju i zatvorite slobodne ivice noktiju gelom. Sušite na svih 5 noktiju u isto vreme. Primenite sledeći postupak na nokat po nokat:  - nanesite BFLEX gel kao bilder, metodom kapljice i zatvorite slobodnu ivicu svakog nokta. 
 4. Sušite na režimu 30 SOFT u Smart lampi. To vreme je dovoljno da se gel sasvim osuši i ima lep sjaj.
 5. Uklonite lepljivi sloj skidačem laka bez acetona. Nokti su sjajni i spremni.    
 6. Kojom osovinom možete da uklonite BFLEX gel prilikom korekcije?  Koristite keramičku XL osovinu na 10000 obrtaja ili zelene, Medium dodatke na 10000 ili 15000 obrtaja.

Treba ti pomoć našeg stručnjaka?

Imaš pitanje o proizvodima ili te zanima kako ih naneti? Slobodno nas kontaktiraj i rado ćemo odgovoriti na sva tvoja pitanja. Dobićeš odgovor u roku od 24 sata.

Kontaktiraj nas

Posetite neki od naših centara

U ProNails centrima širom sveta, rade posvećeni eksperti koji će te usmeriti i dati lični, profesionalni savet i obuku koja ti je, kao stilisti noktiju, potrebna!

Zakaži sastanak u ProNails centru
Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.