• Veganski
 • Za profesionalce iz sveta lepote
 • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
 • Pouzdan partner

BFlex LED Gel Sweety 14 ml

Broj proizvoda: 29942

RSD3.750 Uključujući BTW

Order before 12h00, delivered the next working day

 • Za profesionalce iz sveta lepote
 • Pouzdan partner
 • Pomažemo vam da rastete i da zasijate
 • Prirodni BFLEX gelovi
 • Veganski i bez kiselina
 • BFLEX prirodni tretman za nokte sadrži sve u jednom gelu: bazu - bilder - kamuflažni - sjaj
 • Najisplativija usluga gelom za prirodne nokte koja štedi vreme
Veoma nežna i suptilna “nude” sveže pink nijanse, sa toplim podtonom.

Treba ti pomoć našeg stručnjaka?

Imaš pitanje o proizvodima ili te zanima kako ih naneti? Slobodno nas kontaktiraj i rado ćemo odgovoriti na sva tvoja pitanja. Dobićeš odgovor u roku od 24 sata.

Kontaktiraj nas
Opis

BFLEX je 4-u-1 LED GEL u bočici! Obzirom da nanošenje zahteva manje slojeva, nokti izgledaju tanje i mnogo prirodnije. Neće vam biti potrebni zasebna baza, bilder, boja i sjaj kako biste postigli isti izgled i sjaj. To je mnogo isplativije! 

Zahvaljujući 4-u-1 metodi nanošenja, usluga BFLEX gelom traje mnogo kraće. Proizvodi drugih brendova obično zahtevaju više koraka. BFLEX nije potrebno turpijati i nije potreban zaseban završni sjaj.

BFLEX ne sadrži kiselinu i trebalo bi ga kombinovati sa prajmerom bez kiseline.  Zato BFLEX ima  mnogo prijatniji miris. Sa BFLEX gelovima je sve najprirodnije moguće: linija proizvoda je veganska, a količina proizvoda na noktu je svedena na minimum. Zato BFLEX ne stvara osećaj težine na noktu i izgleda prirodno tanko!

BFLEX je 100% belgijski proizvod i zato je u skladu sa strogim evropskim propisima u kozmetici. Sa proizvodima drugih brendova niste uvek sigurni gde su proizvdeni i pod koliko strogim regulativama

Sve BFLEX gelove je potrebno sušiti samo 30 sekundi na SOFT režimu Smart lampe. To omogućava manje emitovanje toplote i zato je mnogo prijatnije. Za osetljivije kijente, možete odabrati režim 60 sekundi SOFT za još manji osećaj zagrevanja.

What it is

 • 6 potpuno novih BFLEX nijansi kako biste proširili ponudu boja prirodnog tretmana za nokte! 
 • Fleksibilni 4 u 1 gel u bočici sadrži sve u jednom: bazu, bilder, kamuflažni i sjajni gel 
Kako se radi

Kako se koristi

 1. Pripremite nokte za nanošenje gelova uobičajenom procedurom. Koristite električnu turpiju i fine nastavke za osovinu na 6000 obrtaja.    
 2. Nanesite prajmer bez kiseline 
 3. Koristite BFLEX prirodne nijanse kao bazu, bilder i sjaj  - prvo nalakirajte tanak bazni sloj BFLEX gela na svih 5 noktiju i zatvorite slobodne ivice noktiju gelom. Sušite na svih 5 noktiju u isto vreme. Primenite sledeći postupak na nokat po nokat:  - nanesite BFLEX gel kao bilder, metodom kapljice i zatvorite slobodnu ivicu svakog nokta. 
 4. Sušite na režimu 30 SOFT u Smart lampi. To vreme je dovoljno da se gel sasvim osuši i ima lep sjaj.
 5. Uklonite lepljivi sloj skidačem laka bez acetona. Nokti su sjajni i spremni.    
 6. Kojom osovinom možete da uklonite BFLEX gel prilikom korekcije?  Koristite keramičku XL osovinu na 10000 obrtaja ili zelene, Medium dodatke na 10000 ili 15000 obrtaja.

Posetite neki od naših centara

U ProNails centrima širom sveta, rade posvećeni eksperti koji će te usmeriti i dati lični, profesionalni savet i obuku koja ti je, kao stilisti noktiju, potrebna!

Zakaži sastanak u ProNails centru
Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.