• Veganski
 • Za profesionalce iz sveta lepote
 • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
 • Pouzdan partner

Luna Light

Broj proizvoda: 30342

RSD17.647 Uključujući BTW

Order before 12h00, delivered the next working day

 • Za profesionalce iz sveta lepote
 • Pouzdan partner
 • Pomažemo vam da rastete i da zasijate

Zaobljena stona lampa za osvetljenje bez senki

Olakšajte sebi rad zahvaljujući ujednačenom, profesionalnom osvetljenju!

 • Iluminacija bez senki
 • 80 cm u širini, širi
 • Držač za pametni telefon uključen, podesiv
 • Nema uticaja na stvrdnjavanje proizvoda.
 • Veoma lako za korišćenje.
Opis

Ova zaobljena lampa ima moderan izgled bele boje i neophodan je deo vašeg radnog prostora: radnog stola. Obezbežuje profesionalno, podjednako osvetljenje, bez senki, što vaš rad čini udobnijim, efikasnijim i boljim. Savršeno osvetljenje je ključno za kreiranje savršenih gel noktiju!

Stona lampa u obliku polumeseca će biti upečatljiv detalj enterijera vašeg salona. Već ste se zaljubili u njen moderan izgled? Važna je realnost! Nikada ne birajte lampu samo zato što je lepa. Uvek razmotrite benefite jer je koristite tokom celog radnog dana. Kao i do sada, ProNails predstavlja inovacije koje mogu da ponude više od drugih brendova.

 

Otkrijte sedam jedinstvenih prednosti ProNails Luna lampe

 

1. Širi prečnik 80 cm

Ovaj prečnik je 15% širi od drugih zaobljenih stonih lampi. To obezbeđuje dodatni komfor! Lampa nije samo šira nego je i viša tako da pruža dovoljno prostora za rad. Primetićete da ima dovoljno mesta da stavite i novi ProNails jastuk za ruku sa dve Smart lampe ispod njega!

 

2. Duplo veći broj LED sijalica

Ova lampa sadrži 582 led sijalice od po 48 vati, ravnomerno raspoređenih na vašem radnom prostoru. Ovo je znatno veći broj sijalica nego u prosečnoj lampi. Samim tim omogućava lepo, ravnomerno svetlo iz svakog ugla, tako da vas više neće ometati senke tokom rada. Sijalice su veoma izdržljive i trajaće najmanje 50.000 radnih sati!

 

3. Nema uticaj na sušenje proizvoda

Talasna fužina ovih LED sijalica se razlikuje od onih koje su potrebne za sušenje ProNails proizvoda. Ne morate brinuti da će se proizvod zgusnuti ako ostavite otvorenu bočicu.

 

4. Veoma jednostavna za upotrebu

Veoma jednostavno možete rukovati lampom čak is a rukavicama.

 

5. Sami određujete intenzitet i vrstu osvetljenja

Želite da jasno vidite šta radite tokom tretmana. Postoje tri vrste osvetljenja koje možete odabrati: hladna, topla i dnevna svetlost. Nešto još bolje: možete prigušiti nivo osvetljenja od 30% do 100%. Na ovaj način prilagođavate svetlost svojim potrebama. Zbog toga se vaše oči više neće umarati tako brzo.

 

6. Bolja stabilnost

Koliko vas nervira nestabilna lampa? Ova lampa ima aluminijumski ram i zato čvrsto stoji na stolu. Njenoj stabilnosti doprinose i stopice koje se nalaze na oba kraja lampe. Napravljene su od gume, tako da lampa ne kliza i štiti sto od ogrebotina.

 

7. Kreirajte sadržaj za društvene mreže!

Ever thought you could take photos or videos for social media even during a manicure? Thanks to the included smartphone holder, this is now possible. We know how important strong content is for your business. That's why we like to make it easier for you. The perfect lighting, from a perfect angle and this while you can continue working? That’s awesome! Da li ste razmišljali o tome da možete praviti fotografije i snimke za društvene mreže dok radite manikir? Sada je to moguće jer lampa ima držač za mobilni telefon. Znamo koliko je ovo važno za vaš posao. Zato smo vam olakšali. Savršeno osvetljenje iz savršenog ugla i to dok radite? Sjajno!

Treba ti pomoć našeg stručnjaka?

Imaš pitanje o proizvodima ili te zanima kako ih naneti? Slobodno nas kontaktiraj i rado ćemo odgovoriti na sva tvoja pitanja. Dobićeš odgovor u roku od 24 sata.

Kontaktiraj nas

Posetite neki od naših centara

U ProNails centrima širom sveta, rade posvećeni eksperti koji će te usmeriti i dati lični, profesionalni savet i obuku koja ti je, kao stilisti noktiju, potrebna!

Zakaži sastanak u ProNails centru
Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.