• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner

Sada u vašem omiljenom ProNails salonu

Ovo su nove, trendi boje za nokte - jesen 2023

Beyond Beauty | ProNails kolekcija za jesen/zimu 2023-2024

“BEYOND BEAUTY” nam omogućava da dosegnemo dalje od tradicionalne lepote. Razmislite o metalik nijansama koje se prelivaju, holografik efektima i mnogo sedefa: savršena kombinacija kojom možete kreirati zadivljujući kosmički, glamurozni izgled. Ovaj trend je stvoren za one koji vole da se istaknu: ne samo u digitalnom nego i u svakodnevnom svetu. Istinsko savršenstvo je konačno dostižno. Novim ProNails B gelovima postižete zadivljujuće rezultate 
svaki put, bez obzira na izgled nokta, dužinu i oblik. 

U kolekciji “BEYOND BEAUTY”, vidimo nijanse koje oslikavaju ceo kosmos. Magija beskrajne plave, duboka ljubičasta i tamno crna u kombinaciji sa srebrnim, zlatnim ili bakarnim završnim slojem. Futuristički i fantastično. 

Tamne boje za jesen/zimu 2023

Futuristički i fantastično

Cosmic Glam

Novi modni trend preslikan u galamuroznu boju za nokte: beskonačno tamno ljubičasta. Futuristička i fantastična. Njome ćete kreirati luksuzan izgled koji je izvan ovog sveta.

Čelični živci

Smoky Steel

Ova sivkasto-plava, boja čelika, daće šik, suptilan efekat. Dovoljno je sofisticirana da se uklopi uz poslovni izgled, ali savršeno će se kombinovati sa srebrnkastom haljinom za žurku! Ova savršeno plava se odlično slaže sa srebrnim metalik bojama.

Uzbudena devojka

Red Raven

Ova boja, crna kao gavran, sa crvenim sedefom, namenjena je onima koji žele dašak ekstravagancije. Savršena je za izlazak: potpuno zaseban detalj! Profesionalni savet: kombinujte je sa “Dark Roses” nalepnicama za nokte, za intrigantniji izgled.

Svetle boje za jesen/zimu 2023

Prepuna šljokica!

Glitter Galore

Bakarna nijansa sa sedefom namenjena je onima koji žele da dodaju sjaj životu. Smatramo da je sedef odličan izbor za svaku priliku, naročito ako ga ima mnogo!

Nebeska čarolija

Sent From Above

Poslata iz kosmosa. Ova anđeoska, suptilna, nežna, rozikasta nijansa je očaravajuće svetla. Sjajan izbor za one koji žele nežan, ženstven izgled. 

Božanstvena intervencija

Divinity

Bogata nijansa boje slonovače, prekrivena zlatnom prašinom: za one koji vole suptilan, ali glamurozan izgled. Moderan izbor za dnevnu i večernju kombinaciju, “Divinity” daje božanstvenu eleganciju svakom izgledu.

Kupi nove setove boja JZ 23-24

Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.