• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner
Pronails Salons
Menadžer prodaje Aurelie Sonck

Menadžer prodaje Aurelie Sonck

12 septembar 2022 u Poslovni saveti

7 min. vreme za čitanje

Članovi ProNails Beauty Studia

Vi, naši stilisti noktiju i ambiciozni preduzetnici, činite ProNails. Nastavljamo da razvijamo brend za vas. Zahvaljujući vama, klijenti odlaze prezadovoljni iz salona. Kako bismo vas insprisali, želimo da podelimo dve priče o uspešnim profesionalcima kao što ste vi, o ženama koje su zabeležile snažan rast u svom biznisu u poslednjih nekoliko godina. #strongwomen

ProNails Salon Beauty Studio

Ako pogledate njen Instagram profil, videćete samouverenu ženu koja zrači ponosom i strašću za biznisom. Kozmetičarka Céline (30) održava blizak osnos sa klijentima inspirativnim citatima i velikom ljubavi prema brendu sa kojim radi.

ProNails je partner kojim najviše voli da radi tretmane noktiju, amnikir, pedikir i obuke. Ko je ova snažna zapadno-flamanska ličnost koja stoji iza salona "Beauty Studio Celine Vanheste" iz Ypres-a? Pozvali smo je u naše sedište u Belgiji. Pronađite inspiraciju u njenoj jedinstvenoj priči.

Zašto si postala kozmetičar?

Osećam satisfakciju kada brinem o drugima. Moja brižna priroda se odražava na posao! Iz ličnog, medicinskog iskustva, znam koliko je važno da se osećate dobro. Nisam imala ni pune tri godine kada mi je odstranjen tumor mozga. U svakodnevnoj komunikaciji i dalje osećam posledice, ali to me nikada nije zaustavilo, iako je bilo izazova. Tako sam shvatila da dobar izgled i sređeni nokti mogu podići samopouzdanje i samopoštovanje. To je ono što mi se najviše dopada!

Da li si odabrala ProNails iz određenog razloga?

Definitivno! Od svoje 16-te godine sam znala da želim da radim sa ProNails-om. Zbog instituta "Hilde Declerck" iz Torhout-a sam odlučila da započnem biznis. Sada, skoro 10 godina kasnije, i dalje sam ubeđena u to. Nije bitan samo kvalitet proizvoda, važna je uslužnost i mogućnost edukacije, kako digitalne tako i u trening centru. Kada imam dilemu - dobijem personalni savet, a i naručivanje putem sajta je veoma jednostavno - lako mogu da pronađem ono što mi treba. Iskustvo i motivacija, koje dobijam, su mi veoma važni. Po mom mišljenju, ProNails to sjajno radi. Dopada mi se i to što je na sajtu sve na jednom mestu, tako da mogu da naručim proizvode za negu ruku, stopala i noktiju. ProNails ima sve.

Kako si odlučila da prodaješ proizvode u svom salonu?

Zdravo Covid-19... Sve je bilo zatvoreno, ali je ProNails nastavio da me motiviše. Nisam propustila nijednu Motivacionu Radionicu ponedeljkom. Prikupila sam savete i sagledala druge benefite kao što je prodaja proizvoda. Zašto ne? Izašla sam iz zone komfora i počela da eksperimentišem sa društvenim mrežama. To je povećalo prodaju u mom salonu, iako nisam bila nametljiva! Sada uživam u kreiranju sadržaja na društvenim mrežama. Uvek mi je na umu rešenje za moje klijentkinje. Ako ona ima gljivice na noktima, ne šaljem je u apoteku. Stavim joj do znanja da mogu da joj ponudim odgovarajući proizvod. Posle svake usluge promovišem proizvode za stopala, ruke i negu noktiju, tako da klijentkinje mogu da se neguju i kod kuće. One zaista vide razliku, kao i ja tokom sledećeg tretmana!

Šta ti i tvoji klijenti mislite o BFLEX gelovima?

Prešla sam sa Sopolish proizvoda na BFLEX uglavnom kada je pedikir u pitanju. Lepo je imati u ponudi nešto novo! Imam BFLEX na svojim noktima i primetila sam da gel izgleda lepo i traje dugo, uprkos tome što sam u poslu često u dodiru sa rastvaračima. Planiram da prisustvujem radionici kako bih usavršila BFLEX tehniku.

Koji je tvoj omiljeni ProNails proizvod?

Imam nekoliko omiljenih proizvoda! Nail Hardener je sjajan proizvod. Callus Off u kombinaciji sa Magic turpijom za stopala i Softening balzamom je takođe savršen! Ne volim da koristim oštra, opasna sečiva za zadebljanja. Pored toga, dobila sam mnoštvo pozitivnih reakcija na predivni gel za dezinfekciju ruku sa mirisom belog đumbira. Stoje na prelepom displeju u mom salonu i prodajem ih kao tople kolače. 

Koji je dobar savet za početnike?

Investirajte u dobru obuku i nastvite da se edukujete! Nokti koje kreiram su postali mnogo lepši, prefinjaniji i izgledaju profesionalnije. Značajno sam poboljšala svoje veštine posle svih kurseva koje sam pohađala u ProNails-u.

Želiš da otvoriš ProNails salon?

Menadžer prodaje Aurelie Sonck

O autoru

Menadžer prodaje Aurelie Sonck

Zdravo, ja sam Aurélie, menadžer prodaje u ProNails-u u Belgiji i zajedno sa belgijskim timom strastvenih profesionalaca i stručnjaka, svakodnevno radimo na tome da održimo svoje obećanje: da ćemo biti pravi partner profesionalcima iz sveta lepote, kao što ste vi! Svakodnevno vam pružamo podršku kako biste i imali zadovoljne, lojalne klijente. Najviše volim da otkrivam što je to što možemo da pružimo vama i vašim kolegama kako bismo bili pravi partner za svakoga! 

Tagovi

  • Poslovni saveti
Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.