• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner

Od sada u vašem omiljenom ProNails salonu

Ovo su nove, trendi boje za nokte - jesen 2023

Haute Nature | ProNails kolekcija za jesen/zimu 2023-2024

Da li ste spremni za nove trendove ove sezonu? Pozdravite “Haute Nature” kolekciju ! Fantastična kombinacija visoke mode i bujne prirode, spaja najbolje iz ta dva sveta.

"Haute Nature” uz malo glamura ističe prirodnu lepotu u raznim bojama. Očekujte paletu toplih, prirodnih i zemljanih tonova u kombinaciji sa bogatim, živahnim nijansama dragulja, koji dodaju egzotičnu i luksuznu notu prirodnoj lepoti.

Inspirisani prirodom i modom, donosimo trendove u svakom sistemu za rad, bilo da su u pitanju osnovni ili B gelovi, LongWear ili Sopolish. 

Haute Nature | Nove, profesionalne boje za nokte

Organska senf žuta

Cozy Corn

Topla, organska žuta za nežnim podtonom boje senfa. Ova vesela boja podseća na sedamdesete i pruža toplinu sunca: na taj način ćete dodati boju svakom izgledu tokom sivih, jesenjih dana.

Raširi svoja krila i zasijaj

Dragonfly Dazzle

Ova metalik, tirkizna nijansa je svetlucava, blistava boja koja daje glamur i sofisticiranost vašem izgledu. Podseća na veličanstvenog vilinog konjica koji leprša okolo svojim metalik, sjajnim krilima. 

"Ura" za glinu!

Claymazing

Glina je lekovita. Ona je ključni sastojak iz prirode koji osvežava telo i um. 
Začeprkajte u najdublje slojeve svog postojanja. Nijansa terakote će dodati toplinu i eleganciju vašem izgledu.

Boja koja se ističe

Batik Chic

Ova intenzivna roze je odvažna, živahna nijansa, ispirisana veličanstvenim geometrijskim oblicima na tradicionalnim indonezijskim Batik materijalima. Jarka roze, sa malo ljubičaste daje elegantan izgled noktima. Batik je šik!

Bogata boja kestena

Soil Sister

Crvenkasto braon nijansa kestena će biti savršena jesenja nijansa! Ovo je bogata, zemljana nijansa koju, sa lakoćom, možete kombinovati sa zelenom, bež ili narandžasto - braon. Osetite prirodu dodirujući zemlju rukama.

Zakoračite u umirujući svet zelene

Miss Moss

Osetite meku podlogu od mahovine spod sveže nalakiranih noktiju. Ova braonkasta nijansa mahovine omogućava da se povežete sa zemljom ispod svojih stopala i netaknutom prirodom oko vas. Ovo je elegantan, neutralan ton koji će biti savršen za ovu sezonu, ali i dugo posle toga.

Kupi BColour set
Kupi Gellak set
Kupi Sopolish set

Crveni gel nokti | jesen/zima2023

Zaljubljena u prirodu

When in Love

Srce će vam zaigrati na ovu jesenju nijansu. Topla boja maline, pretvara vašu ljubav prema prirodi u blistavi manikir.

Wild at Heart

Hej, devojko, ova živahno crvena boja razveseliće tvoje srce! Prošetaj se divljom stranom i izaberi snažnu, jarko crvenu koja će te istaći u urbanoj džungli.

Kupi nove setove boja AW23-24

Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.