• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner
natural nails with gel

13 februar 2023 u Nova kolekcija

8 min. vreme za čitanje

Kreirajte fantastičan izgled noktiju za venčanje BFLEX gelovima

Svadbena zvona se čuju, a mlade žele sređene nokte! 👰

Usluga BFLEX gelovima je idealna za nokte za venčanje. Bilo da je u pitanju mlada, zvanica ili kuma. BFLEX prirodne nijanse su idealne za najlepši izgled noktiju za svadbe!

Za klijentkinje koje žele nešto više od prirodnih nijansi, imamo u ponudi Limitirano Party izdanje. Za sve posebne prilike, BFLEX gelovi su prirodni i svečani!

Ovaj Party set limitiranog izdanja sadrži magične BFLEX boje sa ljuspicama: Jazzy, Sassy & Fairy. Svaka nijansa sadrži raznobojne, kameleon ljuspice. Usrećite klijente BFLEX gelovima sa ljuspicama, naročito povodom venčanja i drugih prolećnih proslava. 

BFLEX gelovi su fantastična inovacija, tako da možete ponuditi otmen i prirodan izgled gelom na najbrži i najprofitabilniji način. Ako vam se ne dopadaju šljokice, sigurno će vam se dopasti brzina i jednostavnost kojom ćete nanositi ovaj gel. 

Da li ćete reći "da" BFLEX gelovima?

BFLEX gelovima ćete, za venčanje, kreirati zadivljujuće nokte prirodnog izgleda. Inspirišite se ovim prelepim noktima za svadbe. Ovi fantastični nokti će usrećiti svaku nevestu!

Recite "da" BFLEX gelovima

Svadbena zvona zvone

Želite da saznate više o BFLEX prirodnom gel sistemu koji će vam omogućiti da radite dva puta brže i da udvostručite svoj prihod?

Takođe, BSTRONG prirodni, gelom izgliveni nokti su savršeni za dan vašeg venčanja!  

Kupi proizvode za izgled noktiju za venčanje:

Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.