• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner
Pronails Profit

5 min. vreme za čitanje

Od polaznika obuke do uspešnog preduzetnika

Ornella Montobello

BIVŠA POLAZNICA PRONAILS OBUKE U NICI I MENADŽERKA INSTITUTA "LE TEMPS DES JOLIES", U VILLEFRANCHE-SUR-MER.

Ornella je pohađala ProNails osnovnu obuku u junu 2019., zatim Baby manikir i BFLEX radionice ProNails akademije u Nici. Za manje od devet meseci nakon Osnovne obuke, ponosno je otvorila svoj institut. 

Zašto si odabrala ProNails akademiju?

Zato što je specializovan za stilizovanje noktiju. Akademija postoji već mnogo godina i to mi uliva poverenje. Radionice su kratke ali su vrhunskog kvaliteta. 

Profesionalni proizvodi vrhunskog kvaliteta su drugi razlog zbog kog sam odabrala ProNails.

Koju si obuku odabrala i zašto?

Završila sam Osnovnu obuku zato što je namenjena početnicima. Želela sam da savladam sve profesionalne tehnike i tretmane kako bih mogla da zarađujem. Zatim sam pohađala radionice kako bih usavršila svoje veštine, naučila da radim brže i da bih primenila inovativne tehnike kao što je BFLEX  4-u-1 gel i Baby manikir.

Šta misliš o obuci?

Moje iskustvo je sjajno! Edukatorka je bila veoma predusretljiva tako da sam se osećala opušteno. Prijala mi je i divna atmosfera u timu. 

Zašto si odabrala ProNails, a ne neku drugu obuku?

Zato što se ProNails fokusira na profesionalnu karijeru stiliste noktiju. To je akademija koja nas obučava profesionalnim proizvodima i omogućava nam da naučimo sve što nam je potrebno da bismo započeli sopstveni biznis. 

Kako je ova obuka pomogla razvoju tvoje karijere?

Zahvaljujući znanju koje sam stekla tokom ProNails akademije, podršci edukatorke i profesionalnosti celog tima, uspela sam da ostvarim svoj san: otvorila sam svoj salon. 

Konačno radim ono što volim. Zahvaljujući ovim kursevima, u mogućnosti sam da ponudim inovativne usluge koje mi omogućavaju da se izdvojim od konkurencije. Moji klijenti su zadovoljni i lojalni. 

Nastaviću da pohađam ProNails radionice da bih usavršavala svoje veštine i da bih imala u ponudi moderne usluge.

 

 @le_temps_des_jolies

PRONAILS AKADEMIJA

Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.