• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner

Šta životu daje pravi kvalitet? Lično blagostanje i razvoj su postali od od najveće važnosti za mnoge. Tako se formira novi pokret: ‘The Art of Living’ (umetnost življenja). U praksi to znači uvođenje svakodnevnih rituala nege uma, tela i duše, koji će poboljšati ne samo naše, nego i blagostanje ljudi oko nas i naše planete. 

Boje kolekcije The Art of Living su harmonične i inspirisane su autentičnim, prirodnim materijalima. Uklapaju se u naš zdrav način života i motivišu nas na pravi način razmišljanja, podsećaju na mesta u kojima želimo da živimo, na teksture koje želimo da dodirnemo, i hranu u kojoj želimo da uživamo. Otkrijte paletu neutralnih boja, natopljenih suncem, izbalansiranu cvetno-rumenkastim i zemljano crvenim tonovima. 

Slatka jednostavnost autentičnog lana

Fresh Linen

Boja koja evocira autentičnu nijansu lana, Fresh Linen je neutralna, sivkasto bela, koja slavi organski duh, slatku jednostavnos i savršenstvo nesavršenog. Poput sveže nameštenog kreveta, ova prijatna sivo-bela boja nas podseća koliko je noćni san važan za naše opšte blagostanje. 

Nalet svežine

Hint of Mint

Dodajte malo svežine savršenom letnjem izgledu ovoj nijansi mint bele, pod naziv "Hint of Mint". Kao kad dodamo list nane u hladnu vodu, tako će i ova nijansa napraviti veliku razliku. Ostanite hidrirani. 

Voli svoju kožu

Apricot Cream

Boja Apricot Cream kombinuje toplinu slatke nijanse kajsije sa luksuznim kremastim podtonom. Ova nežna nijansa će upotpuniti svaki ten, dajući mu zdrav sjaj. Cvetna energija ove boje, koja je razigrana i umirujuća u isto vreme, učiniće da zavolite svoju kožu. 

Kombinuje vanvremensku eleganciju i modernu sofisticiranost

Powder Pink

Powder Pink ima osunčani, puderasti ton koji staru roze pretvara u modernu boju. Kao cigle Yves Saint Laurent muzeja u Marakešu, magičnom gradu Maroka, ova boja kombinuje vanvremensku eleganciju i modernu sofisticiranost.

Smela i vatrena

Make me Blush

Ova purpurno-roze nijansa je smela i vatrena i uklapa se sa energijom istinskog golgetera. Make me Blush podseća na ono zdravo rumenilo na obrazima posle vežbanja na otvorenom. Pružite sebi pravu ljubav i ostvarite svoje ciljeve!

Raskošna i zadivljujuće lepa boja

Radicchio

Ne možete praktikovati pokret umetnosti življenja, ako ne vodite računa o tome da li je hrana koju jedete organska, kupljena od lokalnih prodavaca i neprerađena. Ovo je boja prelepe biljke koja je puna hranljivih nutrijenata: cikorije. Živahna, purpurno-crvena nijansa će dati blagi zemljani ton vašem letnjem izgledu.

Kupi nove The Art Of Living boje za PL23

Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.