• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner

7 min vreme za čitanje

Trendovi za nokte 2024

Paleta pastelnih ombre boja

Na modnim pistama vidimo da će ombre će i dalje biti u trendu ovog leta! To nas je inspirisalo da kreiramo letnju verziju Ombre palete boja sa nežnim, pastelnim nijansama. Njome možete veoma brzo da kreirate prelep Ombre izgled!

Uz kremastu teksturu gela bićete sigurni da se on neće slivati u zanoktice, dajući noktima besprekoran izgled svaki put. Nova pinceta omogućava lakši rad Ombre sunđerima kako biste lako prelivali dve ili tri boje. 

"Candy" gelovi - pet voćnih Nail Art gelova

Novi nail art gelovi su providni i sadrže raznobojne šljokice različitih veličina. Pakovanje sadrži pet letnjih nijansi: Jagoda, Pomorandža, Banana, Kivi i Borovnica. Nanesite ih preko boja nove kolekcije PL24 ili ih nalakirajte na neku od nude nijansi B sistem gelova, na BFLEX ili BSTRONG, kako biste postigli voćni nail art efekat. Sigurno ste primetili ovaj izgled na društvenim mrežama, gde su šljokice blizu zanoktica, skoro sakrivene ispod nude nijanse.

Frenč manikir u boji

Providni pečat ima efekat lupe, tako da možete da budete sasvim precizni. Kreirajte najlepše šare pečatom, kao što je letnji mini Frenč sa vrlo preciznom linijom. Često su različitih boja kao raznobojni frenč sa nijansama nove kolekcije PL 24 koji možete videti na pozadini časopisa!

Tečni biserni hrom

Možemo primetiti da modna industrija kombinuje boje visoke tehnologije sa tkaninama koje imaju srebrni, biserni sjaj. Možete postići isti metalik efekat na vašim noktima koristeći Tečni biserni hrom, kao trendi, završni efekat na svim bojama kolekcije za PL24!

Tagovi

  • Boje
  • Nail Art
Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.