• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner

Tropical Vibes Collection

SS23

Inspirisana jarkim bojama kao što je Valentino Pink, estetikom tropskog odmora koja je viđena na Jacquemus-ovoj reviji na Hvajima, i dubokom ljubavi prema okeanima.

ProNails TROPICAL VIBES kolekcija za leto ’23, je mešavina živopisnih i energičnih boja koje ostavljaju moćan modni utisak. Ponosno vam predstavljamo jasne, sočne, energične boje kao što su topla, sunčana narandžasta, jarka pink, lila boja lavande, plave i zelene nijanse okeana. Zajedno kreiraju vrhunsku atmosferu tropskog odmora. 

Kao zamagljena lavanda

Wisteria Waterfall

Ova moderna, plavičasto-lila nijansa pod nazivom Wisteria Waterfall je kao zamaljena boja lavande sa tropskog vodopada. Ona simbolizuje digitalizaciju i suštinsku prirodnu promenu.

Snooo-ooop!

Tropic Like it's Hot

Jedinstvena, jarka pink nijansa za živopisnu atmosferu odmora: Tropic Like It’s Hot! Jasna boja za suptilan seksi, energičan izgled. Ovoj boji nije potreban opis, samo sunčevi zraci i savršena pesma (Snoop Dogg-a). 

Istražite svet

Explore More

Explore more je plavičasto tirkizna verzija moderne "Bottega" zelene. Ova prelepa, zelenkasta nijansa okeana, nas inspiriše da proširimo vidike i istražimo svet. Zašto je ne iskoristiti za Frenč u boji? 

Slađa od meda

It takes two to mango

Voćna letnja nijansa, pomalo retro: It Takes Two To Mango je zabavna i razigrana boja koja će se savršeno uklopiti sa preplanulim tenom. Nijansa manga slađa od meda, za opušten tropski odmor. 

Osvežavajuća tirkizna

Private Pool

Ništa bolje neće dočarati osećaj odmora kao tirkizno plava boja bazena sa tropske destinacije na vašim noktima. Uz ovu boju na noktima, ponećete doživljaj tog bazena gde god pođete. 

Nadolazeći talas plave

Ocean View

Ovog leta smo se zagledali smo se u okean i videli smo
talas plave: od mode,šminke, uređaja i dizajniranja objekata. Ova boja sa dubine okeana
je poslednja, ali veoma vaćna i moderna boja za ovo proleće/leto 23. Ona je
savršena nova boja u koju ćemo poželeti da zaronimo ruke i noge!

Kupi novu kolekciju boja za PL23

Gellak kolekcija

Kupi novu kolekciju boja za PL23

Sopolish kolekcija boja

Kupi nove Tropical Vibes boje za PL23

Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.