• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner
Pronails Profit

5 min. vreme za čitanje

Upoznajte ProNails tim iz Pariza!

"Trudimo se da vas usmeravamo i pružamo podršku u vašem biznisu."

SAMIA HANAFI, KOMERCIJALNI DIREKTOR PRONAILS-A U PARIZU, FRANCUSKA
 

​U PRONAILS-u IMAŠ KRALJEVSKI TRETMAN!

U ProNails-u ne samo da prodajemo profesionalne proizvode, vrhunskog kvaliteta, nego se uvek trudimo da vas usmerimo i pružimo vam podršku u biznisu!

Naš moto je "pomažemo vam da rastete i zasijate", a to postižemo veoma kvalitetnom uslugom. 

Imamo nekoliko izložbenih prostora u Francuskoj (i u svetu), a naš dugotrajni cilj je da vas usmeravamo, savetujemo i postaramo se da postanete uspešan profesionalac. Vaš uspeh je i naš uspeh!

Kada posetite izložbeni prostor u Parizu, u srcu devetog okruga, nećete otići a da niste naučili nešto što će vam pomoći da napredujete u svakodnevnom radu!

 @pronails_fr

U našem timu, svako je stručnjak u svojoj oblasti: Margaux će vas upoznati sa najnovijim trendovima kako biste mogli da se istaknete u odnosu na konkurenciju. Jennifer će vas posavetovati kako da radite brže. Anaïs će vam pomoći da odaberete boje kako biste ispunili specifične zahteve svojih klijenata. Françoise će vam predstaviti najnovije tehnike, a Manon će vam pomoći da odaberete najbolju obuku za sebe kako biste postali  (i ostali) najmoderniji salon u kraju!

Takođe, organizujemo VIP dane u izložbenom prostoru, gde će vam naš tim poželeti dobrodošlicu, ugostiti vas i omogućiti vam da osetite svu čar novih proizvoda za nastupajuću sezonu! Ovi zabavni dani su prilika da, uz hranu i piće, proćaskamo i posavetujemo vas kako da porastete i zasijate!

Ne možete da dođete u naš izložbeni prostor? Mi organizujemo redovne digitalne događajte i webinare!

Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.