• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner
Pronails BFLEX

5 min. vreme za čitanje

Zašto je B sistem najbrža i najisplativija usluga gelom za vaš salon?

Preuzmi kontrolu nad svojim uspehom i steći ćeš više zadovoljnih klijenata, veći profit i bolji balans između poslovnogi privatnog života! 

Kreirajte budućnost koju zaslužujete sa ProNails B-sistemom

Entuzijastično si započela karijeru samostalnog stiliste noktiju. Želela si da budeš sama svoj šef, da kreiraš svoj plan rada, da pretvoriš svoju strast u profesiju: zvuči kao ispunjenje snova, zar ne? Realnost je drugačija: ti si rob svojih klijenata, troškovi prevazilaze prihode, teško nalaziš slobodno vreme za sebe i porodicu. Vreme je za promenu! Kreiraj budućnost kakvu zaslužuješ. Perspektiva stilista noktiju je svetla: možeš istovremeno zaraditi dovoljno novca, ponuditi izvanrednu uslugu svojim klijentima i obezbediti slobodno vreme za sebe. Budi deo budućnosti i pređi na “B Sistem”. Uz ProNails “B Sistem” pobrinućeš se za svoje klijente, svoj biznis i za sebe!

 MANJE KORAKA 

 SVE U JEDNOM GELU: SAMO JEDAN PROIZVOD SLUŽI KAO BAZA, BILDER, BOJA, SJAJ (BFLEX) I ZA IZLIVANJE (BSTRONG)

GEL KOJI SE IZUZETNO DOBRO SAM NIVELIŠE

 BEZ TURPIJANJA 

SUŠI SE 30 SEKUNDI NA SOFT REŽIMU U SMART LAMPI

IMA VEOMA VISOK SJAJ NAKON SUŠENJA U SMART LAMPI (NIJE POTREBAN ZASEBAN SJAJNI GEL)

IDEALNA DUGOTRAJNOST I MOGUĆNOST VEZIVANJA ZA SVE TIPOVE NOKTIJU 

BOČICA SA ČETKICOM KOJA OMOGUĆAVA PRECIZNO NANOŠENJE

 

 

Šta je “B Sistem” i na koji nacin pomaže tebi, tvom biznisu i tvojim klijentima? 

“B Sistem” je jedinstveni, profesionalni gel sistem za prirodno ojačavanje noktiju ili izlivanje koje je veoma jednostavno i brzo. Obzirom da je to inovativna formula koja sadrži sve u jednom gelu, omogućiće značajnu uštedu vremena, što znači da ćeš moći da zakažeš više klijenata dnevno, a samim tim i zaradiš više!

Ako zakažeš samo dva klijenta više u toku dana, zaradićeš 80.000 din. više mesečno, tj. 960.000 din. više godišnje. Pored toga, ovi veganski gelovi uopšte ne sadrže kiselinu, tako da možeš da kreiraš prelepe, prirodno tanke, jake nokte koji će dugo trajati. U ponudi ćeš imati izuzetnu uslugu koja će privući moderne klijente, koji cene kvalitet i žele da ga plate. To donosi još veću zaradu! Jednostavno je: “B Sistem” omogućava da imaš više zadovoljnih klijenata, veći profit i više vremena za sebe! 

 

Na koji nacin “B” gelovi štede vreme i omogucavaju vecu zaradu? 

BFLEX prirodni tretman za nokte i BSTRONG prirodno izlivanje noktiju su usluge za koje koristimo BFLEX i BSTRONG gelove. Ovi gelovi sadrže sve u jednoj bočici i sami se poravnavaju tako da ih nije potrebno turpijati, a nakon sušenja imaju savršen sjaj. Omogućavaju da vaša usluga bude efikasnija i brža. 

 

Zašto su “B” gelovi bolji za tebe i tvoje klijente?

ProNails BFLEX i BSTRONG gelovi su potpuno veganski i ne sadrže kiseline, tako da nemaju neprijatan miris i jednostavno su mnogo bolji za nokte i zdravlje tvojih klijenata! Jednom bočicom sa četkicom možeš kreirati veoma tanke nokte prirodnog izgleda, bez rizika da će oni biti slabi i manje dugotrajni. Uz manikir električnom turpijom, postižeš ultra prirodan, savršen izgled noktiju koji viđamo na Instagramu, a o kom mnogi stilisti noktiju sanjaju. Ukratko, ovo je nova, veoma prirodna i moderna usluga gelom koju klijenti priželjkuju, a koja će dati ogroman podsticaj biznisu! 

tussentitel

Još uvek nisi ProNails kupac?

Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.