• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana

6 novembar 2023 u Nova kolekcija

5 min vreme za čitanje

Cosmic Cat Eye gelovi

Zaronite u kosmičnki privlačnu Cat Eye kolekciju! Nadograđujemo očaravajući, glamurozni izgled Beyond Beauty kolekcije i pozivamo vas da istražite nove dimenzije Nail Art-a koja je izvan ovog sveta. 

Otkrijte bezgranične mogućnosti umetničkog izraza koje nudi naša Cat Eye kolekcija jer obuhvata najnovije kosmičke Nail Art trendove. Podstičemo vas da svakim potezom četkice i svakom jedinstvenom nijansom, prevaziđete tradicionalnu lepotu i prihvatite kreativnost koja je neograničena kao kosmos.

 

Otkrijte novi Cosmic Cat Eye Gel

Novi tip galaktičkog manikira će vas lansirati u drugu dimenziju. Ova kolekcija je zaista inspirisana kosmosom i njegovim beskrajnim mogućnostima. Ona je apstraktna, moderna, futuristička, drugim rečima, jednostavno magična. Kosmičke nokte možete opisati kao čaroliju beskrajno plave, intenzivno ljubičaste i potpuno crne, u kombinaciji sa srebrnim, zlatnim ili bakarnim metalnim sjajem.

Nova kolekcija Cosmic Cat Eye gelova sadrži pet različitih boja i magnet koji će podići izgled noktiju na viši nivo. Uz tečni Aurora efekat i Flash Diamond završnim gelom iz Beyond Beauty kolekcije, Cat Eye Gelovi su dar iz galaksije! Kada kreirate ovaj magičan izgled, koristite intenzivno tamnu ili crnu podlogu. Kao da oslikavate noćno nebo na noktima. 

cat eye gel nails
cat eye gel collection
cosmic gel nails

Kombinujte Cat Eye gelove sa BCOLOUR, Gellak ili Sopolish bojama

Gellak 1081 Noir de Noir 10 ml

Gellak 1081 Noir de Noir 10 ml

RSD2.216

Sopolish 49 Noir de Noir 8 ml

Sopolish 49 Noir de Noir 8 ml

RSD2.070

Kreirajte izgled novim Cat Eye gelovima

French Cat Eye

french gel manicure

Kolekcija Cat Eye crpi inspiraciju iz dubina univerzuma. Kosmički Cat Eye izgled koji ponovo izmišlja klasični francuski manikir. Zamislite beskrajne plave, duboke ljubičaste i potpuno crne nijanse, sve obogaćene srebrnim, zlatnim ili bakarnim metalnim finišem. To je fuzija misticizma i glamura koja postavlja scenu za pravu savršenost. Savet: da biste postigli najbolji rezultat, nanesite na tamnu ili crnu podlogu.

Cat Eye Stone

cat eye stone gel manicure

Ohrabrujući nas da gledamo izvan tradicionalne lepote, Cat Eye Stoned izgled vam omogućava da se uronite u svet beskrajne kreativnosti. Baš kao što je planeta Jupiter poznata po svojim živim i neprestano se menjajućim atmosferskim pojasima, Cat Eye Stone izgled uključuje boju Jupitera kako bi stvorio dinamičan, višedimenzionalni efekat na vašim noktima. Kada nanesete Cat Eye Jupiter Gel, pozivate kosmičku suštinu planete da ukrasi vaše nokte svojom sjajnom i transformišućom lepotom.

Two Toned Cat Eye

two toned gel nails

Dvobojni izgled mačjeg oka vam pokazuje da se možete igrati sa različitim bojama mačjeg oka u jednom dizajnu. Zato nemojte dozvoliti da vas to spreči da koristite boje zajedno. Ovde vidite kombinaciju sa bojama Zemlja i Mars, dajući vam dubok crni dizajn ogromnih dimenzija. 

Tagovi

  • Boje
  • Nail Art
  • Manikir
Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.