• Veganski
  • Za profesionalce iz sveta lepote
  • Naručite do 12h, isporučujemo sledećeg radnog dana
  • Pouzdan partner

Boje za nokte za zimu

Novo Novo Novo

U prelaznom periodu ka zimskoj sezoni, naš fokus se usmerava na večnu eleganciju zimskih klasika kada su boje za nokte u pitanju.

Zamislite duboke, raskošne nijanse koje odražavaju zadivljujući svemir zime. Klasične crvene nijanse, boje prirodnog tona, roze, crna, bela i futurističke Beyond Beauty zimske boje su deo naše BCOLOUR palete za kraj godine. Ove zimske boje za nokte oslikavaju suštinu praznika i magiju rajskih zimskih pejzaža.

Kolekcija se sastoji od 9 ProNails zimskih klasika u BCOLOUR-u. Gel boje koje su namenjene B System gelovima BFLEX i BSTRONG.

Otkrijte 9 boja za nokte za zimu koje morate imati. Sada su dostupne u BCOLOUR-u!

Zimske gel boje za nokte

Šta je BCOLOUR?

Kao što znate, BCOLOUR su gel boje iz B sistema koje štede vreme i koje možete naneti u jednom sloju. Možete nalakirati ovaj gel na pet prstiju istovremeno, pre sušenja, bez bojazni da će se boja povući od zanoktica ili sa slobodnih ivica.  

BCOLOUR je veoma svestran! Možete lako kombinovati ove boje sa drugim BFLEX i BSTRONG gelovima kako biste upotpunili svoj B Sistem. Ranije ove jeseni, lansirali smo šest boja Haute Nature BCOLOUR kolekcije i šest nijansi Beyond Beauty kolekcije. Ovog zime, dodaćemo još devet nijansi BCOLOUR gelova.

Essentials

Uskoro u prodaji

Novo od decembra: 4 osnovne boje za nokte. Sada u BCOLOUR-u: nude, crna, bela,  i jedna nude sa sedefom. BCOLOUR boje koje svaki profesionalac za nokte mora imati. Otkrijte ih u B System setu zajedno sa BFLEX Clear i BSTRONG Clear gelovima.​

essential bcolour gel nails

Romantica

Romantica je nežna i umirujuća boja za nokte, slična nežnom, ružičastom svitanju sa suptilnim sjajem, koja budi osećaj delikatne elegancije i spokoja. Savršena za kreiranje suptilnog i elegantnog izgleda noktiju.

Extreme White

Sveža i čarobna bela sa mlečnim podtonom. Kao da vaši nokti klize preko glatke svilene haljine. Savršena za beli manikir, francuski manikir ili kao podloga za nail art.

white gel manicure

Emanuelle Naturelle

Emanuelle Natuerelle je boja kože sa kombinacijom koralne i prljavo roze nijanse. Prirodne boje koje izgledaju kao da dolaze direktno iz prirode. To je svestrana i privlačna boja koja dodaje dašak prirodne lepote svakom izgledu.

Noir de Noir

Noir de Noir nudi beskrajne mogućnosti za elegantni, klasični crni manikir koji zrači sofisticiranošću. Crna pruža savršenu pozadinu za isticanje vašeg jedinstvenog stila, čineći je omiljenim izborom onih koji žele da se hrabro i nezaboravno istaknu svojim noktima. Koristite Noir de Noir kao podlogu za kreiranje Cosmic Cat Eye Nail art izgleda.

 

 

black gel manicure

Powder Pinks

Uskoro u prodaji

Kolekcija Powder Pinks sadrži nekoliko nijansi roze i bordo koje su predodređene da postanu dragulji vaše kolekcije za nail art. Ovim nežnim, a ipak intenzivnim nijansama, možete kreirati zimske nokte koji su jednako svestrani koliko su zadivljujući.

Otkrijte BCOLOUR nijanse koje se nalaze u B System setu zajedno sa BFLEX Clear i BSTRONG Clear gelovima.

powder pinks bcolour gel nails

I've got your back

I've Got Your Back je bogata, duboka nijansa šljive koja je savršena kako za klasične, tako i za moderne izglede, čineći je omiljenim izborom za formalne prilike, romantične večeri ili svakodnevni izgled. Ova duboka nijansa dodaje notu luksuza svakom manikiru.

Nostalgic Rose

Ovu prelepu bordo nijansu možete koristiti kao osnovu za nail art, i tako obezbediti bogatu i luksuznu pozadinu za kreativni izgled koji zaista se ističu. Ova boja će noktima dati vanvremenski i sofisticirani izgled ili umetnički izraz.

nostalgic rose - gel nails

Chàteaux Margaux

Château Margaux je hrabra, tamno crvena, puna boja koja zrači strašću. Ovom bojom ćete naglasiti izgled noktiju i izdvojiti se na hrabar i nezaboravan način.

Mani Monday

Mani Monday je predivna, svetla i topla roze nijansa, lako se može kombinovati. Nežnu boju možete koristiti za elegantan "nude" izgled ili nalakirajte ovu vanvremensku nijansu kao podlogu za zadivljujući ombre efekat.

 

mani monday - gel nails

Red Canapé

Uskoro u prodaji

Crvena je oduvek bila simbol strasti, sofisticiranosti i vanvremenske privlačnosti. Sa Red Canapé B System setom, možete kreirati najlepši izgled noktiju koji je krasio modu generacijama.

BCOLOUR Red Canapé je dostupan u dve različite kutije, uz tri BFLEX Clear ili tri BSTRONG Clear gela, jer ova klasična crvena savršeno stoji i na kratkim i na dugim noktima.

Red Canapé

ProNails je kreirao klasičnu i vanvremensku crvenu, koja je intenzivna i živahna i zbog toga će zauvek biti u trendu. Ova kultna boja oslikava sofisticiranost i privlačnost. Savršena za sve crvene novogodišnje nokte!  

 

red gel nails

Kupi nove BCOLOUR setove za zimu

Na vrh
Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiče kako bi poboljšao vaše iskustvo na sajtu.